Lippujen hinnoista ja saatavuudesta — käytännön kokemukset

Arvoisa luk­i­ja ja veikkaaja!

Monia on puhut­tanut MM-futik­sen lip­pu­jen saatavu­us. Lisäk­si kat­so­mot eivät ole olleet täysiä mut­ta ilmoite­taan “spec­tarors in this game XXXXX” jos­sa XXXXX on läh­es lop­pu­un­myy­ty kat­somon kap­a­siteet­ti. Mus­ta pörssi kukois­taa siis!

Puo­livälieräpelit A‑katsomo 345 USD fifa.com netistä

Suurem­pi ongel­ma viime het­ken lip­pu­jen osalta on se että jos Suomes­ta menee paikan päälle 1. ker­ran tässä vai­heessa niin sin­ul­la ei ole FAN ID-kort­tia ja sitä ei saa Suomes­ta. FAN-ID kort­te­ja on toimitet­tu viime mar­rasku­us­ta läh­tien lip­pu­jen tilaa­jille pos­titse. Sil­loin viime het­kel­lä www.fifa.com/tickets kaut­ta saa ja voi ostaa lip­pu­ja kun on rek­isteröi­tynyt sinne aikaisem­min. Täl­löin raja­muodol­lisu­udet autol­la tai junal­la menevät suh­teel­lisen kivuttomasti.

Mikäli sin­ul­la ei ole viisum­ia Venäjälle, sen saamiseen menee muu­ta­ma viikko tästä het­kestä nor­maali­olois­sa joten MM-kisat ehtivät päät­tyä sitä ennen. Viisum­in omis­taville mat­ka Pietari­in tai muualle onnis­tuu ja FAN-ID kortin voi käy­dä lunas­ta­mas­sa muu­ta­mas­ta eri pis­teestä Pietaris­sa. Kun FAN ID on kaulas­sa, sit­ten juna-ase­mal­la ja ko. kor­tilla voi men­nä vaikka­pa Kazani­in kat­so­maan Brasil­ia — Bel­gia peliä tai Sochi­in Venäjä — Kroa­t­ia koitok­seen. Kisapaikkakun­tien välil­lä toimii siis junat, hop on — hop off tyylisesti.

lisäju­nat & FAN Id kor­tilla matkustaminen

Lip­pu­ja voi ostaa myös netistä muu­tamista muis­takin paikoista kuin Fifan viral­lisil­ta sivuil­ta. Niis­sä hin­naksi ilmoite­taan alku­un suun­nilleen sama hin­ta kuin viral­lisen han­k­in­nan osalta mut­ta päälle tule­vat logis­ti­ik­ka ja “Sergei” tyyliset lisäku­lut sekä toim­i­tuk­set. Näin ollen 200 Euron lop­un hin­naksi on lop­putule­ma 450 Euroa. 

Hin­nat ovat nousseet A‑katsomon (tai CAT 1, CAT, CAT 3 kat­so­moissa) osalta pudo­tus­pelien osalta noin 100 USD per seu­raa­va kier­ros. Alkusar­jas­sa CAT 1 hin­ta oli 165 USD, neljän­nesvälieris­sä 245 USD ja nyt puo­livälieris­sä ollaan 365 USD hintatasolla.

Välieris­sä ja finaalis­sa kaik­ki liput on “lop­pu­un­myy­ty” ja niitä tuskin juuri on viral­lisil­la FIFAn net­ti­sivuil­la myyn­nis­sä mut­ta Mosko­van ja Pietarin  sta­dioneil­la 2–3 tun­tia ennen peliä saa kyl­lä. Ja samal­la saa FAN ID — kortin myös hoidet­tua, siinä menee 15 min­u­ut­tia. Se on sit­ten innokkaan kat­so­jan kuvet­ta kaiva­mal­la 1000 Eurosta ylöspäin. Mar­rasku­us­sa 2017 olisi saanut välierään Pietari­in 10–12 hen­gen aition 12000 Eurol­la, sisältäen ruokailun. Nyt se kuu­lostaa jo hin­tata­soon kat­soen hinnal­ta jol­la olisi han­k­in­nan voin­ut tehdä 7 kuukaut­ta sitten.

ter­veisin 24

PS: mestarei­den liigan finaalin liput ovat 2000 Euroa ja ylöspäin. Niin oli 2017 Iso-Bri­tann­ian maaperäl­lä ja tänä keväänä Kio­vas­sa. Kun Tukhol­mas­sa oli Euroopan liigan finaali toukoku­us­sa 2017 ja Wayne Rooneyn viimeinen peli Man­ches­ter Unite­dis­sa, 5000 Euroa oli sta­dion­in edessä katuhin­ta. Cardiff­is­sa mestarei­den liigas­sa hin­tata­so oli 10000 Euroa muu­ta­ma tun­ti ennen finaalia. Siitä saa hin­ta­haarukkaa MM-futikseen.

PS2: Lon­toon olympialai­sis­sa ava­jaiset ja päät­täjäiset, hin­ta alka­en 1000 pun­taa. Siihen aikaan kurssi oli noin 1,5 eli 1500 Euroa alka­en. Ulko­muis­tista ostin kesäl­lä 2011 olym­pa­is­ta­dion­ille arki-illan finaali-illak­si lipun 380 Euroa. Eloku­us­sa 2012 vierus­tovereil­la ei kenel­läkään ollut alle 500 pun­nan lip­pu­ja jos ei oltu han­kit­tu vähin­tään 8 kuukaut­ta ennen tapahtumaa.

PS3: Kat­soin kuin­ka paljon mak­soi olympiak­iso­jen välierään Old Traf­fordille lip­pu. 75 pun­taa! Se oli ostet­tu kesäl­lä 2011 ja itse asi­as­sa ko. ottelus­sa Brasil­ia peit­tosi Etelä-Kore­an 3–0. Eräs käkkäräpää Marce­lo löi itsen­sä läpi ja sen jäl­keen ollut ihan ok brassi 😉

Ladataan

Alkusarjan perusteella vahvin mestarisuosikkisi?

Kiitoksia äänestäsi!
Olet jo äänestänyt!
Valitse vaihtoehto!

Avausottelu Turkki - Italia

11 kesäkuun 2021 - Stadio Olimpico
Rooma, Italia

MM-futis 2018: Oletko tietäjä?

MM-futis 2018 quiz

sosiaalinen seinä

Δύσκολα τα πράγματα για την Ελλάδα στην κατάταξη - πόσους πόντους μάζεψαν οι ελληνικές ομάδες

Ο αποκλεισμός του Άρη και της ΑΕΚ από Αστάνα και Βελέζ ...αντίστοιχα, έφερε σε δύσκολη θέση την Ελλάδα στην κατάταξη της UEFA, καθώς η χώρα μας όντας 19η συνεχίζει με δύο ομάδες στην Ευρώπη, από τη στιγμή που η 20η Νορβηγία συνεχίζει με τρεις ομάδες και βρίσκεται 75 πόντους πίσω μας, ενώ η Δανία η οποία βρίσκεται στην 21η θέση συνεχίζει με τέσσερις ομάδες έχοντας μαζέψει συνολικά 20.175 πόντους.

Πόσους πόντους μάζεψε η Ελλάδα σήμερα;

Οι νίκες της ΑΕΚ και του Άρη στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού έδωσαν από 250 βαθμούς η καθεμία, δηλαδή συνολικά 500 βαθμούς.

#aek #aris #aekfc #arisfc #conferenceleague #uefaranking #uefa #greece #greekfootball #veléz #astana

Quando os Craques se Encontram 🤝🏼⚡

.

.

#futebolarte #futebol #pirlo #xavi #euro #uefa #ucl #fifa #footballtime #footballedits #jogabonito #fútbol #ronaldinhogaucho #messi #njr

besiktas

#beşiktaş #karakartal #siyahbeyaz #çarşı #gururlan #istanbul #Türkiye #vodofonepark #armandasaklı #like #1903 #kartal #kartalpençesi #cometobeşiktaş #asalet #blackeagle #beşiktaşjk #dişikartallar #potanınkartalları #kartaliçe #forzaçarşı #süleymanseba ...#süperlig #beşiktaşailedir #transferhaberleri #uefa #alirızasergenyalçın #uefachampionsleague #followforfollowback #newpost

Pick your front three. Who do you chose? 🤩🤔


#messi #ronaldo #ucl #uefa #pl #epl #seriea #laliga #ligue1 #bundesliga #football #footballmemes #footballhighlights #footballedits #soccer #soccerlife #trending #wdsportz

[JK]

38 anos de idade e causando briga em um amistoso de pré-temporada, depois de uma entrada forte em Mkhitaryan.

Simplesmente Pepe. A reação de Mourinho já diz tudo.

Aproveitando pra falar o quão subestimado é esse zagueiro. Foi gigante no Real Madrid, ganhou tudo por lá, por ...Portugal foi essencial na Euro 2016 e nessa de 2021, mesmo já muito velho, fez mais coisa que Ruben Dias, por exemplo.

Acho que ficou 'manchado' pelos lances violentos e excesso de brigas.

Vocês curtem o zagueiro?

👇🏻Comenta aí👇🏻

#futebolrelevante
📲 Envie a publicação para um amigo

Which two would you pick? 🤔

𝗔) 🇮🇹 Leonardo Bonucci
𝗕) 🇩🇰 Simon Kjær
𝗖) 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Harry Maguire
𝗗) 🇫🇷 Raphaël Varane
𝗘) 🇪🇸 Aymeric Laporte
𝗙) 🇨🇭 Manuel Akanji

#EURO2020

Srećno 💪🇷🇸

Sumgait 🆚 Čukarički
⏰18:00

Vojvodina 🆚 Panavežis
⏰20:00

DAC 🆚 Partizan
⏰20:45

#football #fudbal #penaltik #uefa #conferenceleague #vojvodina #partizan #cukaricki #srbija #kvalifikacije

kesäkuu 2021

12kes19:0021:00Tanska - SuomiB-lohko

12kes22:00Belgia - VenäjäB-lohko

16kes16:0018:00Venäjä - SuomiB-lohko

17kes19:0021:00Tanska - BelgiaB-lohko

21kes22:0023:45Belgia - SuomiB-lohko

21kes22:0023:50Venäjä - TanskaB-lohko

Mistä päin veikkaajat?Klikkaa & katso!
X