Lippujen hinnoista ja saatavuudesta – käytännön kokemukset

Arvoisa lukija ja veikkaaja!

Monia on puhuttanut MM-futiksen lippujen saatavuus. Lisäksi katsomot eivät ole olleet täysiä mutta ilmoitetaan “spectarors in this game XXXXX” jossa XXXXX on lähes loppuunmyyty katsomon kapasiteetti. Musta pörssi kukoistaa siis!

Puolivälieräpelit A-katsomo 345 USD fifa.com netistä

Suurempi ongelma viime hetken lippujen osalta on se että jos Suomesta menee paikan päälle 1. kerran tässä vaiheessa niin sinulla ei ole FAN ID-korttia ja sitä ei saa Suomesta. FAN-ID kortteja on toimitettu viime marraskuusta lähtien lippujen tilaajille postitse. Silloin viime hetkellä www.fifa.com/tickets kautta saa ja voi ostaa lippuja kun on rekisteröitynyt sinne aikaisemmin. Tällöin rajamuodollisuudet autolla tai junalla menevät suhteellisen kivuttomasti.

Mikäli sinulla ei ole viisumia Venäjälle, sen saamiseen menee muutama viikko tästä hetkestä normaalioloissa joten MM-kisat ehtivät päättyä sitä ennen. Viisumin omistaville matka Pietariin tai muualle onnistuu ja FAN-ID kortin voi käydä lunastamassa muutamasta eri pisteestä Pietarissa. Kun FAN ID on kaulassa, sitten juna-asemalla ja ko. kortilla voi mennä vaikkapa Kazaniin katsomaan Brasilia – Belgia peliä tai Sochiin Venäjä – Kroatia koitokseen. Kisapaikkakuntien välillä toimii siis junat, hop on – hop off tyylisesti.

lisäjunat & FAN Id kortilla matkustaminen

Lippuja voi ostaa myös netistä muutamista muistakin paikoista kuin Fifan virallisilta sivuilta. Niissä hinnaksi ilmoitetaan alkuun suunnilleen sama hinta kuin virallisen hankinnan osalta mutta päälle tulevat logistiikka ja “Sergei” tyyliset lisäkulut sekä toimitukset. Näin ollen 200 Euron lopun hinnaksi on lopputulema 450 Euroa. 

Hinnat ovat nousseet A-katsomon (tai CAT 1, CAT, CAT 3 katsomoissa) osalta pudotuspelien osalta noin 100 USD per seuraava kierros. Alkusarjassa CAT 1 hinta oli 165 USD, neljännesvälierissä 245 USD ja nyt puolivälierissä ollaan 365 USD hintatasolla.

Välierissä ja finaalissa kaikki liput on “loppuunmyyty” ja niitä tuskin juuri on virallisilla FIFAn nettisivuilla myynnissä mutta Moskovan ja Pietarin  stadioneilla 2-3 tuntia ennen peliä saa kyllä. Ja samalla saa FAN ID – kortin myös hoidettua, siinä menee 15 minuuttia. Se on sitten innokkaan katsojan kuvetta kaivamalla 1000 Eurosta ylöspäin. Marraskuussa 2017 olisi saanut välierään Pietariin 10-12 hengen aition 12000 Eurolla, sisältäen ruokailun. Nyt se kuulostaa jo hintatasoon katsoen hinnalta jolla olisi hankinnan voinut tehdä 7 kuukautta sitten.

terveisin 24

PS: mestareiden liigan finaalin liput ovat 2000 Euroa ja ylöspäin. Niin oli 2017 Iso-Britannian maaperällä ja tänä keväänä Kiovassa. Kun Tukholmassa oli Euroopan liigan finaali toukokuussa 2017 ja Wayne Rooneyn viimeinen peli Manchester Unitedissa, 5000 Euroa oli stadionin edessä katuhinta. Cardiffissa mestareiden liigassa hintataso oli 10000 Euroa muutama tunti ennen finaalia. Siitä saa hintahaarukkaa MM-futikseen.

PS2: Lontoon olympialaisissa avajaiset ja päättäjäiset, hinta alkaen 1000 puntaa. Siihen aikaan kurssi oli noin 1,5 eli 1500 Euroa alkaen. Ulkomuistista ostin kesällä 2011 olympaistadionille arki-illan finaali-illaksi lipun 380 Euroa. Elokuussa 2012 vierustovereilla ei kenelläkään ollut alle 500 punnan lippuja jos ei oltu hankittu vähintään 8 kuukautta ennen tapahtumaa.

PS3: Katsoin kuinka paljon maksoi olympiakisojen välierään Old Traffordille lippu. 75 puntaa! Se oli ostettu kesällä 2011 ja itse asiassa ko. ottelussa Brasilia peittosi Etelä-Korean 3-0. Eräs käkkäräpää Marcelo löi itsensä läpi ja sen jälkeen ollut ihan ok brassi 😉

EM-futis 2021 rivien tekoon

viikkoa
0
9
päivää
0
2
tuntia
1
2
minuuttia
4
0
sekuntia
4
4

MM-futis 2018: Oletko tietäjä?

MM-futis 2018 quiz

Ladataan

Kuka mielestäsi mestariksi?

Kiitoksia äänestäsi!
Olet jo äänestänyt!
Valitse vaihtoehto!

  sosiaalinen seinä

  Milner has single handedly lifted the fans and team spirit recently since our home defeat. 💪

  “I think when you’ve been on the run we have in the last few years, winning game after game – at times maybe when we didn’t deserve to win – and things are going your way, everything ...is easy.

  “And obviously when results aren’t going your way, things that went your way before don’t seem to. That’s what we have to keep pushing, keep working hard, reacting the right way to disappointments.

  “I think the boys did well today; they worked hard up front, created some good chances and I thought some of the play in the final third was a lot better today, we carved out some good chances.

  “Ultimately today is a cup game, but hopefully it’s the first step of us getting back on a good run.”

  His experience and leadership is exactly what we need especially when Hendo is out Injured and when he steps up, he motivates the team and adds that spring in it again. Last season in when we were off form, after loses to Watford in Prem and Chelsea in the FA Cup, Milner makes a goal line clearence to lift the whole team and make us refocus and win us the game. We are going to miss him when he goes. 🥺🐐

  İngiltere Premier Ligi'nde oynadığı son sekiz maçın beşini kaybeden Chelsea, Menajer Frank Lampard'ın görevine son verdi. Lampard'ın yerine göreve Paris Saint-Germain'in eski teknik direktörü Thomas Tuchel'in getirilebileceği bildiriliyor.
  Chelsea, 42 ...yaşındaki eski futbolcusu Frank Lampard yönetiminde Premier Lig'de dokuzuncu sıraya gerilemişti.
  Kulübün sahibi Roman Abromoviç tarafından yapılan açıklamada, "Bu hem Frank ile olan mükemmel kişisel ilişkimden hem de kendisine çok büyük saygı duyduğum için zor bir karardı. Frank şahsiyetli ve çok yüksek çalışma ahlâkı olan biriydi. Ancak bu koşullarda en iyisi menajeri değiştirmek" dedi.
  Chelsea halen Premier Lig'de lider Manchester United'ın 11 puan gerisinde.
  Mavi Beyazlılar, Lampard yönetimindeki son maçında, Federasyon Kupası'nda Luton Town'u 3-1 yenerek turu geçmişti.

  ##

  #lampard #franklampard #uefa #chelsea #futbol #sporsondakikası

  Este fue el XI ideal de la #UEFA en 2019 😱😱 ¿Cuántas Champions podría ganar este equipo? ¿Te falta alguien? 🤔⬇️
  .
  .
  #Futbol #Football #LoveFootball #Soccerworld #ChampionsLeague #champions #ucl #Liverpool #Messi #Cristiano #Ronaldo #CR7 #memesFutbol #Frasesdefutbol ...#Juventus #realmadrid

  kesäkuu 2021

  12kes18:0021:00Tanska - SuomiB-lohko

  12kes21:00Belgia - VenäjäB-lohko

  15kes15:0018:00Venäjä - SuomiB-lohko

  17kes18:0020:00Tanska - BelgiaB-lohko

  21kes21:0023:30Belgia - SuomiB-lohko

  21kes21:00Venäjä - TanskaB-lohko

  Tee rivisiKlikkaa & lue!
  Avaa...
  1
  Jeesiä vailla?
  Moi! Voinko auttaa?
  X
  Read previous post:
  Oi Maamme…

  Hyvä lukijani ja veikkaaja, kun luet jonkun jutun (myös tämän)...

  Close