https://jalkapallon-em.fi — Oletko jo lukenut?

Hyvä veikkaaja ja lukija!

Ter­ve­tu­loa tutus­tu­maan Suomen suurim­paan oppaaseen liit­tyen jalka­pal­lon 2021 Euroopan mes­taru­uskisoi­hin. Uuti­soimme ja kir­joita­mme täl­lä sivus­tol­la kaikesta, mikä liit­tyy jalka­pal­lon EM-kisoihin.

Vuo­den 2021 jalka­pal­lon EM-kisat pelataan his­to­ri­al­lis­es­ti ympäri Euroop­paa. Yhteen­sä isän­tä­mai­ta on yksi­toista. Alun perin kisamai­ta piti olla kak­si­toista, mut­ta val­lit­se­van tilanteen vuok­si Irlan­ti jou­tui luop­umaan kisaisän­nyy­destään, kos­ka ei olisi pystynyt päästämään kat­so­jia tur­val­lis­es­ti paikan päälle ottelui­hin. Kisat ovat his­to­ri­al­liset myös suo­ma­lais­es­ta näkökul­mas­ta, sil­lä Suomen maa­joukkue on ensim­mäistä ker­taa koskaan mukana jalka­pal­lon arvokisoissa.

Koti­sivul­tamme löy­dät esimerkik­si EM-kiso­jen peli­aikataulutreaali­aikaiset tilanteet kus­sakin lohkos­saottelu­iden tulok­set, ja kaikkien ottelu­iden tele­vi­si­olähetys­ten aikataulun sekä kana­vat. Lisäk­si löy­dät täältä kiin­nos­tavaa tietoa EM-kiso­jen taus­tatek­i­jöistä, ilmiöistä ja tapah­tu­mista. Luon­nol­lis­es­ti seu­raamme tarkasti myös Suomen joukkueen eli Huuhka­jien men­estys­tä miesten maa­joukkueen his­to­ri­an ensim­mäi­sis­sä arvokisoissa.

Huom! Jalkapallon-em.fi on itsenäi­nen verkko­sivus­to, jol­la ei ole mitään linkke­jä UEFA: han tai Suomen jalkapalloliittoon

 

Ladataan

16.6.2021 // Venäjä - Suomi Pietari Krestovski stadion

Kiitoksia äänestäsi!
Olet jo äänestänyt!
Valitse vaihtoehto!

Avausottelu Turkki - Italia

11 kesäkuu 2021 - Stadio Olimpico
Rooma, Italia

MM-futis 2018: Oletko tietäjä?

MM-futis 2018 quiz

sosiaalinen seinä

kesäkuu 2021

12kes19:0021:00Tanska - SuomiB-lohko

12kes22:00Belgia - VenäjäB-lohko

16kes16:0018:00Venäjä - SuomiB-lohko

17kes19:0021:00Tanska - BelgiaB-lohko

21kes22:0023:45Belgia - SuomiB-lohko

21kes22:0023:50Venäjä - TanskaB-lohko

Mistä päin veikkaajat?Klikkaa & katso!
X