https://jalkapallon-em.fi — Oletko jo lukenut?

Hyvä veikkaaja ja lukija!

Ter­ve­tu­loa tutus­tu­maan Suomen suurim­paan oppaaseen liit­tyen jalka­pal­lon 2021 Euroopan mes­taru­uskisoi­hin. Uuti­soimme ja kir­joita­mme täl­lä sivus­tol­la kaikesta, mikä liit­tyy jalka­pal­lon EM-kisoihin.

Vuo­den 2021 jalka­pal­lon EM-kisat pelataan his­to­ri­al­lis­es­ti ympäri Euroop­paa. Yhteen­sä isän­tä­mai­ta on yksi­toista. Alun perin kisamai­ta piti olla kak­si­toista, mut­ta val­lit­se­van tilanteen vuok­si Irlan­ti jou­tui luop­umaan kisaisän­nyy­destään, kos­ka ei olisi pystynyt päästämään kat­so­jia tur­val­lis­es­ti paikan päälle ottelui­hin. Kisat ovat his­to­ri­al­liset myös suo­ma­lais­es­ta näkökul­mas­ta, sil­lä Suomen maa­joukkue on ensim­mäistä ker­taa koskaan mukana jalka­pal­lon arvokisoissa.

Koti­sivul­tamme löy­dät esimerkik­si EM-kiso­jen peli­aikataulutreaali­aikaiset tilanteet kus­sakin lohkos­saottelu­iden tulok­set, ja kaikkien ottelu­iden tele­vi­si­olähetys­ten aikataulun sekä kana­vat. Lisäk­si löy­dät täältä kiin­nos­tavaa tietoa EM-kiso­jen taus­tatek­i­jöistä, ilmiöistä ja tapah­tu­mista. Luon­nol­lis­es­ti seu­raamme tarkasti myös Suomen joukkueen eli Huuhka­jien men­estys­tä miesten maa­joukkueen his­to­ri­an ensim­mäi­sis­sä arvokisoissa.

Huom! Jalkapallon-em.fi on itsenäi­nen verkko­sivus­to, jol­la ei ole mitään linkke­jä UEFA: han tai Suomen jalkapalloliittoon

 

Ladataan

Alkusarjan perusteella vahvin mestarisuosikkisi?

Kiitoksia äänestäsi!
Olet jo äänestänyt!
Valitse vaihtoehto!

Avausottelu Turkki - Italia

11 kesäkuun 2021 - Stadio Olimpico
Rooma, Italia

MM-futis 2018: Oletko tietäjä?

MM-futis 2018 quiz

sosiaalinen seinä

Here is the Table for the Bundesliga after Matchday 5. 🟡⚫️

Go to our story for the Latest News on BVB. Follow amborsigplatz

#borussiadortmund #bvb09 #bundesliga #bvb #borussiadortmund09 #borussia #dortmund #echteliebe #gelbewand #bvbusa #football #fussball #borsigplatz ...#ucl #championsleague #uefa #dfbpokal #bvb1909

𝗤𝘂𝗲 𝗺𝘂𝗱𝗮𝗻𝗰̧𝗮, 𝗙𝗮́𝗯𝗶𝗼 ... 🥲

Sinceramente, é um caso que me deixa profundamente infeliz. Ora passo a explicar: Nos Açores, foram 97 jogos, 11 golos, promoção a capitão, ida à Europa e o seu melhor desempenho de sempre. Estava neste ...momento no pico da carreira.

Este verão, sai por €2.2M, um valor muito baixo, que apenas se explica por entrar em último ano de contrato. Já começam as falhas. Era necessário renovar para obter rendimento financeiro com a saída do nosso capitão num ano tão importante.

No FC Porto, fico feliz por estar a fazer o melhor contrato da carreira e por garantir a estabilidade da sua família. Mas o problema é mesmo a parte desportiva. Tendo feito apenas 300 minutos na pré-época, só esteve presente 1 vez na ficha de jogo em todos os jogos oficiais, não tendo saído do banco. Não merecias o que está a acontecer, fcardoso6 🥺

Qual é a tua opinião sobre isto?
#BravosAçorianos #FábioCardoso

🇮🇹 Massimiliano Allegri pronto a difendere Matthijs De Ligt dalle critiche.
-
👉🏼 Che ne pensi?
👉🏼 Ha ragione?
-
-
Seguici per restare aggiornato sui nostri contenuti
➡️ spiritualsoccer
-
-
#spiritualsoccer #calcio #seriea #fantacalcio ...#sport #calciatore #skysport #ignoranza #bomber #serieatim #squadra #campionato #uefa #mercato #calciomercato #calcetto #italia #topplayer #citazioni #calcioa #calciomercato #panini #ilcalcioèdichiloama #calciovero #deligt

Seviliyorsunuz bjkakademi 💪🏻🦅 #Bjk #Besiktas #Beşiktaş #BeşiktaşJk #KaraKartal #BjkAkademi #GeleceğinKartalları #U19 #Özkaynak #Altyapı #Feda #EfendiBeşiktaş #Gururlan #BeşiktaşSensin #BırakmamSeni #ArmandaSaklı #KartalPençesi #uefa #uefachampionsleague ...#uefayouthleague #BjkvBvb

Victor Nelsson, maç sonunda tribünleri tek tek gezerek taraftarlardan özür diledi.

📲KESFETTEN GELENLER TAKİP EDEBİLİR Mİ ... 👑cimbombes_tr
.
.
.
.
#galatasaray #feneraglama #cimbombes_tr #cimbom #ultraslan #transferhaberleri #canlimac #konsantrasyon ...#galatasaraysk #sarikirmizi #ucl #hedef23 #sondakika #aslanmedya #felipemelo #aslan #gsvaks #metinoktay #1905 #sarikirmizi #millitakim #cimbommedya #antifener #fatihterim #avrupafatihi #parcali #melo #gazver #alisamiyen #uefa #fly

kesäkuu 2021

12kes19:0021:00Tanska - SuomiB-lohko

12kes22:00Belgia - VenäjäB-lohko

16kes16:0018:00Venäjä - SuomiB-lohko

17kes19:0021:00Tanska - BelgiaB-lohko

21kes22:0023:45Belgia - SuomiB-lohko

21kes22:0023:50Venäjä - TanskaB-lohko

Mistä päin veikkaajat?Klikkaa & katso!
X